Minőség-Szakértelem


Hotelek elképesztő kilátással

2013.01.23 19:45

Egyesek számára a hotel csupán kényelmes kiindulópontként szolgál az utazás során. Mások számára a szállodai szobák a nyaralás szerves részei, sőt, a mesébe illő kilátás nem egyszerűen hozzáadott érték, hanem olyan meghatározó élmény, mely miatt képesek vagyunk órákig az ablaküvegen keresztül nézelődni. A most következőkben bemutatunk 5 olyan hotelt, melyekből a világ legcsodálatosabb tájai tárulnak elénk.

Végtelen sivatag egy karnyújtásnyira- Namíbia
A Wolwedans szálloda sokkal több, mint egyszerű ugródeszka a szafari élményekhez. Építésénél a ma egyre divatosabb környezetbarát turizmus elvét vették alapul, amely hozzájárul a természet részben érintetlenségének megőrzéshez, ugyanakkor kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. A szobákat a homok dűnék közé építették, az ágyból 360 fokos kilátás nyílik a Namíbiai sivatagra. A kivitelezés során egyesítették a félreeső sivatagi táborok hangulatát a legkifinomultabb hotelek kényelmével. A szobák ablakai mögött pedig továbbra is zavartalanul folytatódhat a sivatag élete, pont úgy, ahogy az évszázadokon át történt.

Vacsora a város fölött- Bangkok
A Lebua at State Tower egy olyan varázslatos hely, ahol a vacsora mellé határtalan városkép, és elbűvölő városi fények is társulnak. A hotelre leginkább a fényűző jelző illik, mely csupán az egyik előnye, a másik a kiemelkedő szolgáltatások, de a kilátás, mely a tetején helyezkedik el, a világ legnagyobb szabadtéri étterme gyakorlatilag ver mindent. Aligha lehet elképzelni romantikusabb programot, mint itt egy késő esti vacsorát párunkkal.

Szálloda 8000 méter magasan- Shimla, India
Hold fenyőből készült szőnyegpadló, cédrus erdő, és a lélegzetelállító Himalája hegység. A Wildflower Hall igazi luxusmenedék azok számára, akik szeretnének elvonulni a nagyvárosi forgatag elől, ugyanakkor szívesen megtapasztalnák India csodáit. Ez a hely ügyesen teremti újra a régi világ báját, ám a berendezés elhalványul a lenyűgöző kilátás mellett, melyet élvezhetünk akár a jakuzziból, az étteremből, a fűtött medencéből, vagy a kanyargós ösvényeken az erdők mentén.

Patagónia varázslatos tájain – Argentína
Helyezd magad kényelembe egy nagy puha fotelben, vegyél a kezedbe egy nagy bögre gőzölgő kávét, és élvezd a Perito Moreno gleccser fantasztikus látványát az El Calafate Los Notros hotel ablakából. Érdekes ahogyan a szálloda otthonosan kialakított meleg belső részét ötvözték az ablaküvegen keresztül elénk táruló fagyos patagóniai tájjal. A szálloda filozófiája itt is a környezetbarát turizmust helyezte előtérbe. A tervezésnek köszönhetően a nem mindennapi látvány mindenhova behatol, még a fürdőszobába is.

Egy csipetnyi paradicsom – Maldív-szigetek
Nagy irodalmi elmék valószínűleg számos gyönyörű, kiterjedt kifejezést, vagy akár verset tudtak volna írni a Conrad Resort Hotelt körülvevő elképesztő tájról, de valójában egyetlen jelző illik hozzá igazán, méghozzá a „paradicsomi”. Két privát szigeten számos villa található, kültéri kerti fürdőszobával, természetesen néhányhoz saját terasz is dukál, körülötte azúrkék víz. Ha pedig mindez nem lenne elég, a komplexumnak egy tengeralatti étterem is a részét képezi, itt 180 fokos kilátás nyílik a tenger alatti élővilágra.

Forrás: https://lifemagazin.hu

—————

Vissza